W piątkowy wieczór restauracja Makarun w Chojnie zamieniła się w miejsce pełne nie tylko smaków, ale przede wszystkim dobrego serca i wspólnego celu. Pod patronatem CHEFS CULINAR POLSKA odbył się koncert charytatywny dla Przemka.
Wydarzenie przyciągnęło wielu mieszkańców, darczyńców i pasjonatów muzyki, którzy połączyli siły, by pomagać poprzez obecność, licytacje i datki. Licytacje prowadził Robert Górski.
Wieczór rozpoczął się od wyjątkowej kolacji degustacyjnej, przygotowanej specjalnie na tę okazję. Szefowie kuchni , we współpracy z CHEFS CULINAR POLSKA, zadbali o to, by każde danie było kulinarną perełką — smaczną, efektowną i stworzoną z pasją.
Goście mogli spróbować kilku dań serwowanych w formie degustacyjnej — od lekkich przystawek, przez dania główne z sezonowych składników, aż po elegancki deser, który był doskonałym zwieńczeniem uczty.
Po kolacji przyszedł czas na część artystyczną. Na scenie pojawił się zespół Skrzydła , który swoją muzyką wprowadził wszystkich w refleksyjny, ale i pełen nadziei nastrój. Ich koncert okazał się nie tylko atrakcją wieczoru, ale również symbolem wspólnoty i solidarności.
Zbiórka dla Przemka cały czas trwa w sieci Leczenie komórkami macierzystymi